Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/01/2019
Treball als barris

Obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis de L’Hospitalet

Tota una oportunitat per a joves de 16 a 25 anys per formar-se en els sectors de l’hostaleria i de les instal•lacions i l’eficiència energètica
Veure imatge de  Obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis de L’Hospitalet (nova finestra)
Durant tot el mes de gener és obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis, un programa de formació i ocupació municipal adreçat a joves de 16 a 25 anys, amb el graduat de l’ESO i residents a la zona nord de la ciutat (la Florida, Pubilla Cases, les Planes, Collblanc i la Torrassa).

El programa inclou la formació ocupacional i un contracte d’aprenentatge de sis mesos, i es desenvoluparà durant tot el 2019. Actualment, a L’Hospitalet n’hi ha dues: la primera, orientada al sector de l’hostaleria, amb formació en cuina, servei de restaurant i bar i serveis d’allotjament; i la segona, en el sector de les instal•lacions i l’eficiència energètica, amb mòduls d’electricitat i lampisteria-climatització.

Les Cases d’oficis estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball als barris, de suport als territoris amb necessitats de reequilibri territorial i social.

Les inscripcions per a les Cases d’oficis es poden fer de manera presencial al Centre Municipal de Formació Ocupacional, CEMFO —carretera del Mig, 85— i al Centre de Recursos per l’Ocupació (carrer de París, 71), o a través del web de l'Ajuntament. .

Últimes notícies

Veure imatge de  La majoria de ciutadans es mostren satisfets de viure a L’H i creuen que la ciutat i el barri han millorat en els darrers dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400