Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

26/06/2019

Renovació de la pista del Poliesportiu Sergio Manzano  

Es substituirà l’actual paviment de la pista poliesportiva, deteriorat per l’ús intensiu, les diverses reparacions i el pas del temps
 
Veure imatge de  Renovació de la pista del Poliesportiu Sergio Manzano   (nova finestra)
El mes d’agost es faran els treballs per renovar el paviment de la pista del Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano, deteriorat per l’ús intensiu, el pas del temps i les diverses reparacions que s’hi han realitzat, fet que dificulta la pràctica esportiva al pavelló de l’equipament.

El terra actual de la pista, de 1.515 m2 de superfície, serà substituït per parquet d’elasticitat superficial, en una tarima de fusta de faig premsat de 22 mm de gruix, col•locat sobre una làmina de PVC que actuarà com a barrera antihumitat, i es mantindrà el paviment existent com a base impermeabilitzant.

Els treballs de renovació del paviment es faran complint la normativa tècnica d’equipaments esportius i els requeriments de confort, i inclouran el marcatge de tres pistes de bàsquet i una per a la pràctica de futbol sala i handbol, a més dels ancoratges dels diversos elements de jocs (porteries, cistelles...) i de gimnàstica.

El pavelló poliesportiu s’utilitza per a la pràctica de futbol sala, bàsquet i gimnàstica rítmica. A més, el Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano compta en les seves instal•lacions, ubicades a l’avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge, 7, amb una piscina coberta de 25 x 12,5 m, una piscina lúdica amb serveis terapèutics i spa, una sala de fitness de 300 m2, sales d’activitats dirigides, una pista exterior poliesportiva, pistes de pàdel, solàrium i servei de restauració.

El projecte de substitució del paviment de la pista del Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano té un pressupost d’adjudicació de 130.194 euros i un termini d’execució previst d’un mes.

Últimes notícies

Veure imatge de  Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents   (nova finestra)
Veure imatge de  David Monthiel rep el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400