Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

28/05/2020 14:30:00
Covid-19

Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19

Es faran trobades periòdiques per posar en comú situacions i proposar mesures que ajudin a pal·liar els efectes de la Covid-19 sobre el sector turístic de la ciutat
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)

L'Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, s’ha reunit amb els directius hotelers de la ciutat per tal d’analitzar la situació que travessa el sector turístic com a conseqüència de la crisi de la Covid-19.

La reunió —convocada per la tinenta d’alcaldia Rocío Ramírez— ha servit per posar en comú les preocupacions dels hotelers davant el panorama incert, de present i de futur, per la crisi sanitària. A més, també s’han proposat possibles mesures de reactivació i s’ha reafirmat la intenció del sector de reprendre l’activitat al més aviat possible, adaptant-se a la nova normalitat.

Tot i que la comunicació entre l’Ajuntament i el sector hoteler és constant, es va acordar repetir aquest format de reunions de manera periòdica.

Amb accions com aquesta, l’Ajuntament de L’Hospitalet manté ferm el seu compromís i continua donant suport al sector turístic, de l’hostaleria i la restauració de la ciutat.

En la reunió, es va traslladar als representants dels hotels de la ciutat tot tipus d’informació sobre normatives i mesures higienicosanitàries, i també sobre el tràmit que els restaurants han de fer per adquirir la llicència que els permet vendre menjar a domicili. A més, es va donar visibilitat al sector de la restauració pel que fa als locals que ofereixen servei a domicili o menjar per endur, i es van comunicar les ajudes que l’Administració posa a l’abast d’hotelers i restauradors amb l’objectiu  d’assessorar-los i acompanyar-los en la reactivació de l’activitat empresarial.

 

Últimes notícies

Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de El naixement de sant Roc (nova finestra)
Veure imatge de Es completa la reforma urbanística integral dels Blocs Ciutat Comtal (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet treu l’activitat física als parcs de la ciutat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400