Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/03/2019
Promoció econòmica i ocupació

Comença a funcionar la III Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet

Hi participen 20 persones en situació d’atur d'entre 24 i 59 anys 
Veure imatge de  Comença a funcionar la III Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet (nova finestra)
20 persones en situació d’atur amb edats compreses entre els 24 i els 59 anys participen en la tercera Llançadora d’ocupació de L’Hospitalet per reactivar i optimitzar la recerca de feina amb noves tècniques i eines, d’acord amb el nou mercat laboral: global, canviant i més tecnològic.

Aquest programa d’orientació laboral, que es durà a terme a l’equipament municipal Gornal Activa fins al mes d’agost, està impulsat per la Fundació Santa María la Real, Fundació Telefónica i l’Ajuntament de L’Hospitalet, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, dins el programa operatiu POISES.

Aquesta llançadora la integren 20 persones en atur —12 dones i 8 homes— amb edats compreses entre els 24 i els 59 anys, i amb perfils formatius molt diversos: sense estudis, ESO, formació professional, batxillerat i estudis universitaris.

Entre els participants, hi ha qui busca la seva primera feina i qui vol una nova oportunitat laboral després d’anys d’experiència en sectors com l’administració, la logística, l’hostaleria, la comunicació, l’atenció al client, l’electricitat, la neteja, el comerç, l’enginyeria, la biologia o el disseny gràfic, entre d’altres.

Es tracta d’un grup heterogeni, amb experiències molt variades i amb la tasca comuna de fer equip i compartir un mateix objectiu: ajudar-se mútuament per millorar les seves habilitats professionals, i emprendre una recerca de feina més professional, proactiva i coordinada, per disposar de noves oportunitats laborals.

Durant els propers cinc mesos, participaran en diverses activitats per optimitzar la cerca de treball: tallers d’autoconeixement i d’intel•ligència emocional per aprendre a enfocar el seu objectiu; actualització i modernització del currículum, o simulacions d’entrevistes de treball i de processos de selecció grupal. A més, aprendran noves tècniques de comunicació, màrqueting i marca personal; elaboraran un mapa d’ocupabilitat; visitaran empreses, i organitzaran trobades amb reclutadors per aconseguir la seva inserció laboral. Tot això, guiats i orientats per una tècnica de la Fundació Santa María la Real

Tot i que l’equip ja està configurat, la inscripció per a aquesta llançadora continua oberta amb l’objectiu de completar la reserva i cobrir possibles baixes que puguin sorgir per la inserció laboral d’alguns dels participants. Les persones interessades poden inscriure’s al web del programa (www.lanzaderasdeempleo.es), a l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació (carretera del Mig, 85-87 ) i a l’Oficina Jove - Casa dels Cargols (carrer del Llobregat, 127-141).

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries (nova finestra)
Veure imatge de L’exposició “Fantasma ’77. Iconoclàstia espanyola” explora la imatge monumental de Franco a partir de les estàtues eqüestres (nova finestra)
Veure imatge de Nou disseny per als camins escolars segurs (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400