Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/04/2019
Esports

Nou éxit de la Cursa Nocturna

La Nocturna de L’Hospitalet té també un vessant solidari que en aquesta ocasió ha estat dedicat al projecte Pediatric Cancer Center de l’Hospital 
Veure imatge de  Nou éxit de la Cursa Nocturna (nova finestra)
Prop de 5.000 persones van participar dissabte a la 10ena Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet. La plaça d’Europa, sortida i arribada de les dues proves, de 5 i 10 quilòmetres, va ser el centre d’una gran festa esportiva. Als 10 quilòmetres els guanyadors han estat Mohamed El Ghazouany i Miriam Ortiz, mentre que als 5 quilòmetres els més ràpids han estat Achraf Elgharous i Sara Benedí.

La Nocturna de L’Hospitalet té també un vessant solidari, amb l’aportació d’un euro per participant, que en aquesta ocasió ha anat al projecte Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu. Com a preàmbul, per la tarda es van fer activitats per als infants.

Aquesta ha estat una edició especial ja que es tracatava de la número 10. És per això que hi va haver pastís d'aniversari i una festa final amb música en directe a càrrec del grup Olaf y los bidones.

Últimes notícies

Veure imatge de  Campanya de renovació de l’arbrat viari (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen les obres de l’ascensor que millorarà l’accessibilitat al parc de Can Buxeres   (nova finestra)
Veure imatge de  Tall a la L5 del Metro per obres (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament decreta tres dies de dol davant el nou assassinat de violència de gènere i es fa un minut de silenci davant el Consistori (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400