Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

15/04/2019

Esports

Nou éxit de la Cursa Nocturna

La Nocturna de L’Hospitalet té també un vessant solidari que en aquesta ocasió ha estat dedicat al projecte Pediatric Cancer Center de l’Hospital 

Veure imatge de  Nou éxit de la Cursa Nocturna (nova finestra)
Prop de 5.000 persones van participar dissabte a la 10ena Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet. La plaça d’Europa, sortida i arribada de les dues proves, de 5 i 10 quilòmetres, va ser el centre d’una gran festa esportiva. Als 10 quilòmetres els guanyadors han estat Mohamed El Ghazouany i Miriam Ortiz, mentre que als 5 quilòmetres els més ràpids han estat Achraf Elgharous i Sara Benedí.

La Nocturna de L’Hospitalet té també un vessant solidari, amb l’aportació d’un euro per participant, que en aquesta ocasió ha anat al projecte Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu. Com a preàmbul, per la tarda es van fer activitats per als infants.

Aquesta ha estat una edició especial ja que es tracatava de la número 10. És per això que hi va haver pastís d'aniversari i una festa final amb música en directe a càrrec del grup Olaf y los bidones.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400