Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/09/2018
Noves oportunitats de Garantia Juvenil

El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz–El Llindar arrenca el nou curs

65 joves es formaran en hostaleria i restauració i, alhora, retornaran al sistema educatiu
Veure imatge de  El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz–El Llindar arrenca el nou curs (nova finestra)
El Repartidor. Escola Restaurant Tragaluz-El Llindar comença un nou curs escolar, en el marc de la 2a edició del programa Noves oportunitats de Garantia Juvenil Barcelonès Sud. A l’acte de presentació hi ha assistit l’alcaldessa, Núria Marín; els consellers d’Ensenyament, Josep Bargalló, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la directora general de la Fundació El Llindar, Begonya Gasch, i el president de l’entitat, Pere Guardiola, entre d’altres.

Aquesta escola-restaurant —ubicada a l’antic edifici de Correus de la plaça del Repartidor— s’adreça a adolescents que han abandonat l'escola, per formar-los en un sector de futur, com és l’hostaleria i la restauració, alhora que els retorna al sistema educatiu i prepara per a la seva inserció laboral. 

Per a l’alcaldessa Núria Marín “aquesta escola i aquest programa de noves oportunitats són tot un exemple de com, a través de la col•laboració entre administracions, entitats i  empreses, podem assolir èxits col•lectius. La coresponsabilitat i la implicació del territori és fonamental per tirar endavant nous projectes educatius”.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400