Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/04/2019
Millora Espai Públic

El parc de la Pau és objecte d’unes obres de remodelació i millora

Realitzades per la Brigada Municipal, amb la participació de treballadors dels plans d’ocupació
Veure imatge de  El parc de la Pau és objecte d’unes obres de remodelació i millora (nova finestra)
El parc de la Pau —un espai de 3.400 metres quadrats ubicat a la Florida-les Planes i delimitat per les avingudes de la Primavera, de Ponent i de Catalunya— està sent objecte d’unes obres de remodelació i millora, a càrrec de la Brigada Municipal i amb la participació de treballadors dels plans d’ocupació.

L’actuació, que afecta també els entorns del parc, forma part dels pressupostos participatius dels districtes, dins del Pla d’inversions municipal 2016-2019 per a la transformació i millora dels barris.

Els treballs de remodelació del parc de la Pau, que es duen a terme des del passat mes de març, inclouen l’ampliació de la zona d’esbarjo, amb la creació d’una nova àrea de jocs infantils tradicionals i circuits pintats al terra; la reparació o substitució dels bancs malmesos; l’adequació dels accessos; la millora i pintura de les tanques que envolten l’espai, a més del repicat i arrebossat dels murs i parets del parc.

Als carrers dels voltants d’aquest espai, també s’han fet obres de recuperació de pilones i papereres, reparació de panots, rehabilitació d’escocells i repintat de fanals i semàfors, i es preveu que aquest any es renovi i millori l’enllumenat del parc de la Pau.

L’actuació l’està duent a terme la Brigada Municipal, ampliada aquest semestre amb la incorporació de treballadors provinents del pla d’ocupació Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i del programa Nerthus de l’Àrea Metropolitana de  Barcelona (AMB), especialitzats en oficis com a paletes, pintors i soldadors.


Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries (nova finestra)
Veure imatge de L’exposició “Fantasma ’77. Iconoclàstia espanyola” explora la imatge monumental de Franco a partir de les estàtues eqüestres (nova finestra)
Veure imatge de Nou disseny per als camins escolars segurs (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400