Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

18/04/2019

Succés

Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca  

Al lloc dels fets s’han traslladat dotacions dels Bombers, de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet i Barcelona, del SEM i dels Mossos d’Esquadra.

 

Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet ha decretat tres dies dol a la ciutat amb motiu de la mort aquest matí d’una dona i dos infants en l’incendi declarat en un habitatge de la Riera Blanca, a la Torrassa. El foc només ha afectat l’habitatge on s’ha declarat, a la quarta planta, sense afectar la resta de l’edifici.

La dona i un dels nens han mort pràcticament en l’acte mentre que l’altre menor, un nadó de pocs mesos, ha estat traslladat a l’Hospital de Sant Joan de Déu on ha mort poc després.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha traslladat el seu condol als familiars de les víctimes del sinistre. Marín ha agraït també la ràpida resposta dels serveis d’emergència. L’Ajuntament ha posat a disposició dels familiars de les víctimes i dels veïns de l’immoble els serveis socials municipals i se’ls ha ofert allotjament temporal, en cas de ser necessari, a l’alberg municipal.

Al lloc dels fets s’han traslladat dotacions dels Bombers, de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet i Barcelona, del SEM i dels Mossos d’Esquadra.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400