Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

09/10/2019

Educació

Els centres d’adults inicien el curs

La ciutat compta amb sis centres formatius d’adults: Sant Ramon, Can Serra, Sanfeliu, Catalònia, Sant Josep i Bellvitge-Gornal

Veure imatge de  Els centres d’adults inicien el curs (nova finestra)
Els centres d’adults de L’Hospitalet han iniciat el curs amb prop de 3.000 persones inscrites. El tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, ha visitat avui el Centre d’adults de Can Serra amb motiu de l’inici del nou curs.

La ciutat compta amb sis centres formatius d’adults: Sant Ramon, Can Serra, Sanfeliu, Catalònia, Sant Josep i Bellvitge-Gornal. L’objectiu d’aquests centres és oferir activitats d’aprenentatge que permetin que les persones adultes desenvolupin les seves capacitats, enriqueixin coneixements i millorin les seves competències tècniques i professionals.

Els centres d’adults imparteixen cursos per realitzar l’educació secundària, per accedir als cicles formatius de grau mitjà (CAM) i per preparar les proves d’accés a la universitat (per a persones majors de 25 anys i de 45 anys). La seva oferta inclou també ensenyament de llengües (català, castellà, anglès i francès); informàtica, i formació instrumental (aprendre a llegir, escriure i fer càlculs).

L’oferta amb més demanda és la dels cursos d’anglès i d’informàtica, en diferents nivells, seguit de la formació per accedir als cicles formatius de grau mitjà. En els darrers anys, l’edat de l’alumnat dels centres d’adults s’ha anant reduint i actualment el grup més important és el de joves que per diferents raons no disposen de formació acreditada o que volen ampliar les seves competències.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400