Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

03/07/2020 15:00:00
Ciutat

Remodelació del Govern municipal

  L’organització passa de nou a vuit àrees executives 
Veure imatge de Remodelació del Govern municipal (nova finestra)

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha signat els decrets pels quals es modifica l’actual divisió administrativa de l’Ajuntament. La nova organització municipal passa de nou a vuit àrees executives, com a conseqüència que la fins ara Àrea de Planificació, Projectes Estratègics i Hisenda assumeixi les competències de Joventut i Esports, i l’Àrea d’Innovació i Cultura integri Educació.

Les vuit àrees de gestió són les següents: Àrea d’Alcaldia-Presidència, Núria Marín i Martínez; Àrea de Planificació Estratègica i Economia, Joventut i Esports, Francesc Belver Vallés; Àrea d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat, Cristian Alcázar Esteban; Àrea de Convivència i Seguretat, José Castro Borrallo; Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío del Mar Ramírez Pérez; Àrea d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans, Jesús Husillos Gutiérrez; Àrea d’Educació, Innovació i Cultura, David Quirós Brito, i Àrea de Participació i Relacions Ciutadanes, María Ángeles Sariñena Hidalgo.

Núria Marín ha nomenat Laura García Manota com a regidora de govern de Joventut, i a Maria Teresa Revilla Sánchez, com a regidora adjunta d’Esports, dins de la nova Àrea de Planificació Estratègica i Economia, Joventut i Esports. Deixa sense efectes el nomenament anterior de Revilla com a regidora adjunta de l’Àrea d’EPHUS.

Des d’ara la Junta de Govern la formaran  l’alcaldessa, Núria Marín i Martínez; els tinents d’alcaldia Francesc Belver Vallés, Cristian Alcázar Esteban, José Castro Borrallo, Rocío Ramírez Pérez, Jesús Husillos Gutiérrez, David Quirós Brito i M. Ángeles Sariñena Hidalgo. Francesc J. Belver continua com a portaveu de l’equip de govern.

Jaume Graells, fins ara tinent d’alcaldia d’aquest Ajuntament, manté la seva acta de regidor, si bé no ocupa cap responsabilitat de gestió.

Pel que fa als districtes, la distribució és la següent:

- Districte I (el Centre, Sant Josep i Sanfeliu)
Maite Revilla Sánchez

- Districte II (Collblanc i la Torrassa)
Olga Gómez Fernández

- Districte III (Santa Eulàlia i Granvia Sud)
David Quirós Brito

- Districtes IV i V (les Planes, la Florida, Pubilla Cases i Can Serra)
María Dolores Ramos Zafra

- Districte VI (Bellvitge i Gornal)
Cristóbal Plaza Lao

 

 

Últimes notícies

Veure imatge de L'Hospitalet compta des d'avui amb 38 nous agents de la Guàrdia Urbana (nova finestra)
Veure imatge de Ajuntament i agents econòmics i socials redacten el nou Pacte local per l’ocupació 2020-2023 (nova finestra)
Veure imatge de El Pacte de ciutat de L’Hospitalet comença a caminar amb més de 650 propostes (nova finestra)
Veure imatge de Reobren els poliesportius i les piscines descobertes municipals (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400