Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/12/2019
Esports

Nova edició de la Cursa de les Empreses  

 L’objectiu és oferir als participants una oportunitat de fomentar els hàbits de vida saludable i el treball en equip a través de la pràctica del running
Veure imatge de  Nova edició de la Cursa de les Empreses   (nova finestra)
Diumenge, 15 de desembre, L’Hospitalet rebrà una nova edició, la 4a, de la Cursa de les Empreses, una prova de running on els competidors són els treballadors i les treballadores de les empreses inscrites. L’objectiu de la cursa, que es fa a la ciutat des de l’any 2016, és oferir als participants una oportunitat de fomentar els hàbits de vida saludable i el treball en equip a través de la pràctica del running. En la darrera edició, la cursa va comptar amb més de 3.000 persones inscrites procedents de més de 250 empreses de l’entorn metropolità.

La cursa ofereix dos recorreguts, de cinc i de deu quilòmetres, a l’entorn de la plaça d’Europa i el recinte de la Fira. Tres quilòmetres del circuit discorren per l’interior dels edificis de Fira Granvia L’Hospitalet. La cursa té dues categories: individual professional, competint amb vestit o uniforme de la feina, i equips, que poden ser de dues, tres o quatre persones. Els tres primers participants que arribin a la meta de cadascuna de les categories en les dues distàncies rebran un premi. També s’atorgaran dos premis especials: a l’empresa més en forma (sumant els temps individuals dels cinc primers homes i les cinc primeres dones de cada empresa a la cursa de deu quilòmetres) i a l’empresa més saludable (la que resulti amb més participants que arribin a la meta). El tret de sortida es donarà diumenge, 15 de desembre, a les nou hores a l’interior del recinte firal.

La prova té també un vessant solidari. L’organització donarà un euro per cada persona inscrita a l’ONG que designi l’empresa més saludable. A més, durant la cursa es recollirà roba d’abric i sabates que es destinaran a la Fundació Arrels.

La prova, organitzada per Win Sports Factory, compta amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de L’Hospitalet, de Fira Barcelona i de la Cambra de Comerç de Barcelona i el patrocini i la col•laboració de diferents empreses privades.

Més informació: www.cursadelesempreses.com

Últimes notícies

Veure imatge de L’Ajuntament demana a la Generalitat la planificació i l’execució urgents de les obres de l’Escola Busquets i Punset (nova finestra)
Veure imatge de 113 persones procedents d’un pla d’ocupació s’incorporen a l’Ajuntament  (nova finestra)
Veure imatge de Visita als horts eco-socials de Creu Roja a Can Buxeres (nova finestra)
Veure imatge de Avis preventiu de contaminació per partícules en suspensió (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400