Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

26/06/2020 12:09:00
Bodes civils

L’Ajuntament ofereix un servei de streaming per seguir les bodes civils

Només poden accedir a la sala 15 convidats
Veure imatge de L’Ajuntament ofereix un servei de streaming per seguir les bodes civils (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet ofereix a partir d’aquest cap de setmana un servei per facilitar als convidats de les bodes civils que es realitzen al Palauet de Can Buxeres el seguiment de les cerimònies.

Les mesures de prevenció de la Covid-19 obliguen a reduir l’aforament de la sala (60 persones) en la qual es realitzen les bodes civils, la qual cosa fa que només hi puguin accedir 15 convidats. És per això que es posa a disposició dels nuvis un servei de streaming, que permet que les persones que no accedeixin a la sala puguin seguir la cerimònia des dels seus dispositius tecnològics, a través d’un enllaç i una clau que l’Ajuntament facilita als nuvis.

El Palauet de Can Buxeres acull bodes civils des de l’any 1995. L’any passat s’hi van fer 137 bodes civils, amb una mitjana d’unes 20 cerimònies cada cap de setmana, en la línia d’anys anteriors. Ara, a causa de la Covid-19, hi ha hagut cancel·lacions i la previsió és d’unes 5 celebracions per cap de setmana.

Últimes notícies

Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de El naixement de sant Roc (nova finestra)
Veure imatge de Es completa la reforma urbanística integral dels Blocs Ciutat Comtal (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet treu l’activitat física als parcs de la ciutat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400