Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Pel·lícula: Sorry we missed you de Ken Loach

Data: 14 de juliol de 2020
Duració aprox.:1 hora 41 minuts
DiaHoraPreu
14/07/202018:005,1 €
14/07/202021:005,1 €

Organitzadors: Espai VO
www.espaivo.blogspot.com
Lloc: Cinema Filmax Gran Via(Cinema Filmax Gran Via)
AV Granvia de l'Hospitalet 75  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
VO en anglès amb subtítols en castellà.

Un pare de família de classe obrera, en l’àmbit dels falsos autónoms, amb un treball i un horari fix i extenuant. Una mare que té cura d’avis i malalts. Treballant de sol a sol en ple segle XXI.
Allunyada de les seves obres més retòriques en la dicotomia entre el bé i el mal, aquesta vegada la parella artística formada per Loach i el seu guionista habitual, Paul Laverty, ha compost un retrat de personatges admirable on cadascú troba, al llarg del relat, un camí cap a la defensa de les seves actituds. Uns, és clar, amb més convicció que d’altres. Són les febleses de l’ésser humà, és la desesperació social davant de la pèrdua de drets socials i laborals històricament conquerits.
La visceralitat de Loach i la seva perpètua intenció de canviar el món apareixen aquí amb emocionant tendresa, exposades per un grup d’admirables actors no gaire coneguts. En un món on a un autònom li està prohibit posar-se malalt, el desastre és a tocar. I no es tracta de que Loach abusi del “miserabilisme” o forci la tragèdia. Es tracta de retratar una realitat, de vegades esquerpa, que no acabem d’entreveure perquè ens trobem massa ocupats treballant.

El País

Sorry we missed you (Gran Bretanya, 2019)
director: Ken Loach
amb: Debbie Honeywood, Kris Hitchen, Rhys Stone I Katie Proctor

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400