Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Pocket Concert: Womblues amb Big Mama Montse, Sister Marion i Sweet Marta

Organitzen: CCCT, Bad Music i SBB
Data: 4 d'octubre de 2019
Hora: 21 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa per gaudir d’un nou concert de petit format: womblues amb el qual presenten un tribut a Katie Webster. Un concert únic i fantàstic a càrrec de Big Mama Montse (veu i guitarra), Sister Marion (piano i veu) i Sweet Marta (harmònica, veu i percussions).

Big Mama Montse (veu i guitarra), Sister Marion (piano i veu) i Sweet Marta (harmònica, veu i percussions) uneixen les seves veus i respectius instruments per compartir les seves experiències i sensibilitats sobre l'escenari.

En aquest concert que han preparat per retre homenatge a Katie Webster, la reina del Swamp Boogie, les tres artistes busquen l'alquímia conjunta per transformar les melodies i els ritmes del disc "The Swamp Boogie Queen" i desgranar-los damunt de l'escenari, mantenint la seva essència. Al seu moment, Katie Webster també va recordar Otis Redding en aquest disc, amb qui la pianista i cantant va tocar durant uns anys i al que havia d'acompanyar en el vol fatídic que l'hi va portar a les profunditats del llac Monona (Wisconsin). Un Pocket Concert que promet emoció i màgia.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400