Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Per Amor a L'Hart

Festival d'arts de carrer
del 17 al 19 de setembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Parc de la Remunta

Del 17 al 19 de setembre, el parc de la Remunta acull la setzena edició del festival Per Amor a L’Hart. El festival d’arts de carrer s’ajusta a les mesures Covid-19, l’aforament dels espectacles és limitat i les entrades s’han de reservar a través de la web del festival.

L’objectiu del festiva, organitzat per bipol.art, l és oferir una proposta artística d’arts escèniques avantguardista i de qualitat amb llenguatges innovadors i propostes consolidades de dansa, circ i música en viu.

L'animació i la música de Circ de Jocs i Rolling Vibes Collectiv; la dansa de Kiko López (Wiw Bak), In-Motus (El.la), Agnés Sales & Héctor Plaza (Blue Monday), Nuovas (Djama) i Lali Ayguadé (Underneath); el circ de Penélopes y Aquiles (El senyor de les baldufes), Rolabola (Rock Cirk), Alta Gama (Adoro) i Júlia Farrero (Teia); el concert de La Familia Rustika o la instal·lació El viatge de Tombs Creatius, són algunes de les propostes que inclou la programació.

El festival redueix l’aforament de públic per garantir la distància mínima requerida entre les persones.

L’aforament màxim serà de 270 persones i únicament es podrà accedir al festival amb l’entrada gratuïta reservada amb anterioritat a través de la pàgina web de Per Amor a L’Hart.
 

Consulta la programació a la web de Per Amor a L'Hart
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400