Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Terrats en Cultura: Consciència de classe

amb Névoa i Vicenç Solsona
Veure imatge de Terrats en Cultura: Consciència de classe (nova finestra)
Data: 20 de setembre de 2019
Hora: 19:30 h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Biblioteca de Bellvitge(Biblioteca de Bellvitge)
PL Cultura 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Per iniciar la temporada cultural a L'Hospitalet, el duo de Névoa i Vicenç Solsona tornarà a emocionar el públic dels Terrats en Cultura a ritme de fado i jazz. Tenim a la vista una altra nit inoblidable a mans d’aquesta artista.

Névoa va començar a cantar fado l’any 2000 i fins al moment ha publicat set CDs i un DVD amb un concert en directe interpretant el melancòlic gènere musical portuguès. Val a dir que cadascun d’aquests discs constitueix un univers en sí mateix, en el qual Névoa barreja el fado amb altres gèneres musicals, com la música clàssica, el pop o el jazz. Temes que canta en portugués, castellà o català, la seva llengua materna. El projecte comú amb el guitarrista Vicenç Solsona data del 2010 i ja ha donat vespres memorables, també dins dels Terrats en Cultura.

Consciència de classe és el segon treball sorgit d’aquesta col·laboració. Onze cançons de gèneres diversos triades per parlar, essencialment, de fraternitat. La consciència de classe o, formulat d’una altra manera, la fraternitat, és una forma de detectar el que ens uneix com a humans, i fer-ho créixer: veure i reconèixer l’altre per teixir alguna cosa que ens reconnecti.

Fitxa artística
Veu: Núria Piferrer
Guitarra: Vicenç Solsona

Cal reservar entrada enviant un correu a ccultural.labobila@l-h.cat
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400