Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema

RSS
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Negre: La clave del enigma (1959), de Joseph Losey (nova finestra)
  Divendres, 24 de maig, 19 h
  Cicle Cinema Negre Britànic. Coordinat per Christian Aguilera
  Després de tenir una fortuïta trobada, Lady Fenton s'aprofita de l'interès que mostra per ella Jan Van Rooyen, un jove d'origen holandès de classe humil, perquè sigui la víctima del pla que acaba de traçar. Lady Fenton pretén que la policia inculpi a  Jan com l'assassí de l'amant del seu espòs, Sir Brian Fenton, un respectat membre de la classe política londinenca. L'Inspector Morgan, secundat per un parell de sergent de Scotland Yard, s'encarrega de les pertinents recerques sobre un assassinat que compromet el futur de Van Rooyen, qui tracta per tots els mitjans de demostrar la seva innocència.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Merlín el encantador (1963), dir. Wolfgang Reitherman (nova finestra)
  Divendres, 24 de maig, 18h.
  Relat de dibuixos animats per als més petits sobre la llegenda del rei Artur (aquí sent encara jove), el mag Merlín i l'espasa Excalibur. Aventures mil, màgia i fantasia per a un altre gran èxit de la Disney. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema familiar: En Ralph destrueix internet (nova finestra)
  Dissabte, 25 de maig, 11:00 h
  Una vegada al mes convertim la secció infantil en un cinema on projectem algunes de les novetats que han arribat a la nostra biblioteca.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Petra, de Jaime Rosales (nova finestra)
  Dimarts, 28 de maig
  La Petra no sap qui és el seu pare, l’hi han ocultat sempre. Després de la mort de la seva mare, inicia una recerca que la condueix fins al Jaume, un cèlebre artista, poderós i despietat. En el camí de conèixer la veritat, la Petra també es troba amb el Lucas, el fill del Jaume i la Marisa. La història d’aquests personatges es va entreteixint en una espiral de malícia, secrets familiars i violència que els duu a tots al límit.
 • Veure imatge de Documental “Afal, una mirada libre (1956-1963)” (nova finestra)
  Dimarts, 28 de maig, a les 19:30 h
  La CIA. GENERAL DE FOTOS, que fa l’activitat de Punt Fotogràfic en el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa, organitza el passi d’un documental o pel•lícula mensual,  obert i gratuït per a tothom.

  Per a aquest mes de maig ens proposa un interessant documental “Afal, una mirada libre (1956-1963), que va dirigir Alberto Gómez Uriol i que podreu veure en el mateix centre cultural.
 • Veure imatge de Ralph destrueix Internet (nova finestra)
  Dijous, 30 de maig, 18h
  Ralph i Vanellope hauran de jugar-s’ho tot a traves de les xarxes d’internet a la cerca d’una peça de recanvi per salvar Sugar Rush, el videojoc de la petita Vanellope.
 • Veure imatge de Dijous de cinema. En lugar del Sr. Stein de Stéphane Robelin (nova finestra)
  Dijous, 30 de maig, 18 h
  En lugar del Sr. Stein de Stéphane Robelin
  Pierre, vidu i jubilat, no surt de la seva casa des de fa dos anys. A poc a poc descobreix les alegries d'Internet gràcies a Alex, un jove contractat per la seva filla per a ensenyar-li els conceptes bàsics dels ordinadors. En un lloc de cites, una bella jove, Flora63, li ofereix una primera cita. En el seu perfil Pierre ha posat una foto d'Alex.
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Negre: Crimen al atardecer (1959), de Basil Dearden (nova finestra)
  Divendres, 31 de maig, 19h
  Cicle Cinema Negre Britànic
  Coordinat pel Christian Aguilera
  En un parc de Londres apareix una jove assassinada. Una parella de policies (Hazard i Learoyd) condueixen les perquisicions, que els porten a descobrir que la noia, malgrat la seva pell pàl·lida, és de raça negra. La dimensió del crim es torna llavors més complexa, embullant-se entre secrets, identitats i classes socials.
 • Veure imatge de Cinema al barri: La casa junto al mar (nova finestra)
  Divendres, 31 de maig, 18:30 h
  de Robert Guédiguian (2007)
  En una petita cala prop de Marsella, Angèle, Joseph i Armand tornen a la casa que va construir el seu pare. És el moment de descobrir que ha quedat dels ideals que els va transmetre el seu progenitor, del món fraternal que va construir en aquest mon màgic entorn a un restaurant per a obrers. Però l'arribada d'una pastera a una cala veïna farà que les seves reflexions adoptin un altre rumb.
 • Veure imatge de Cinema: Ha nacido una estrella (nova finestra)
  Dimecres, 5 de juny, 18 h
  L'Ally és una artista en una situació difícil que somia triomfar com a cantant. Quan està a punt de renunciar a les seves aspiracions, coneix Jackson Maine, un músic veterà que descobreix el seu talent i s'enamora d'ella.
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Familiar: El secreto de los hermanos Grimm (2005), de Terry Gilliam (nova finestra)
  Divendres, 7 de juny, 18h
  Alemanya, segle XIX. Els germans Jake i Will Grimm es dediquen a recórrer els pobles engalipant als pobres vilatans: primer els conten històries de malediccions, esperits i fantasmes amenaçadors i després fingeixen salvar-los per mitjà d'exorcismes i rituals varis. Però un dia arriben a un poble sobre el qual pesa una maledicció real, un poble situat prop d'un bosc encantat en el qual han desaparegut vàries nenes. Els Grimm tindran llavors que demostrar la seva valentia i coratge per a salvar al poble d'una amenaça terrorífica.
  No recomanada per a menors de 13 anys.
 • Veure imatge de Cinema: El gran Houdini (1953), dir. George Marshall (nova finestra)
  Divendres, 7 de juny, 18:30h.
  Biografia novel·lada de Harry Houdini, gran mag i artista de l'escapisme, en la qual es reconstrueixen molts dels seus trucs més famosos. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Familiar: Miss Potter (2007), de Chris Noonan (nova finestra)
  Divendres, 14 de juny, 18h
  Biopic sobre Beatrix Potter, escriptora de llibres infantils. Potter va ser una dona intel·ligent i carismàtica que va haver de lluitar contra els convencionalismes de la seva època. Norman Warme, el seu editor, del qual es va enamorar, va ser qui la va ajudar a aconseguir la fama amb els seus llibres infantils sobre Peter Rabbit.
 • Veure imatge de Cinefòrum: ¿Teléfono rojo? Volamos hacia Moscú (nova finestra)
  Dissabte, 15 de juny, 17h
  Dirigida per Stanley Kubrick, 1964
  Convençut que els comunistes estan contaminant els Estats Units, un general ordena, en un atac de bogeria, un atac aeri nuclear sorpresa conta la Unió Soviètica. El seu ajudant, el capità Mandrake, intentar trobar una fórmula per a impedir el bombardeig.

  Posteriorment es realitzarà la conferència “La guerra freda, època mitjana. Crisis nuclears (1960-1976)”, a càrrec d’Eusebio Martínez. Tot seguit Luís Fernández Zaurín parlarà del llibre El otro lado del silencio, de Philip Kerr.

  Aquesta serà la segona activitat del cicle dedicat a “La Guerra Freda” que ha estat preparat juntament amb l’associació cultural Rvbicon durant l’any 2019.


  Dissabte 15 de juny, a les 17h, a la segona planta de l’Equipament Municipal de la Plaça d’Europa.
 • Veure imatge de Cinema familiar: La niñera mágica (2006), dir. Kirk Jones (nova finestra)
  Divendres, 21 de juny, 17:30h.
  Els set germans Brown, els nens més entremaliats del món, acaben de perdre la seva mare, i per a la seva atabalat pare tenir cura d'ells i treballar a la funerària local és més del que pot suportar. A sobre, la seva tia Adelaida, una dona autoritària i insensible que els presta ajuda econòmica, amenaça de deixar de fer-ho si el seu pare no es casa en el termini d'un mes. El senyor Brown, que està ple de deutes, sap que si no ho fa, anirà a la presó. Quan els seus fills s'assabenten de la situació, comencen a comportar encara pitjor que abans. La gent li diu a Brown que necessita a Nanny McPhee, una mainadera molt especial, però ell no sap com trobar-la. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Familiar: Descubriendo nunca jamás (2005), de Marc Foster (nova finestra)
  Divendres, 21 de juny, 18h
  Història basada en la vida de James Barrie, l'autor de "Peter Pan". Ambientada a Londres, en 1904, mostra el procés que va donar lloc a la creació de Peter Pan: des que a Barrie se li va ocórrer la idea fins a l'estrena de l'obra en el teatre Duke de Nova York, en una nit en la qual no només va canviar la seva vida, sinó la de tots els que estaven amb ell.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400