Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Teatre a La BòbilaFrankenstein (nova finestra)
  del divendres 31 de gener al dissabte 15 de febrer, 20 h
  Recollit d'entre els gels de l'Àrtic, un home misteriós explica la seva vida i la seva tragèdia al capità Walton: Com, obsessionat amb la vida i la mort, va descobrir el secret per donar vida a la carn morta i com va crear quelcom que després es tornaria en contra seu i intentaria acabar amb tot el que li era estimat.

  Representacions:
  31 de gener a les 20 hores
  7 i 15 de febrer a les 20 hores
 • Veure imatge de Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project (nova finestra)
  Divendres, 31 de gener, 20.30 h
  La Tendresse - Hommage aux belles chansons
  Catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes.
 • Veure imatge de Raúl Alcaraz & Ángel del  Moral (nova finestra)
  Divendres, 31 de gener, 21 h
  Fem L'Humor. Horta Edition
  'Fem l'Humor segueix més viu que mai! Raúl Alcaraz ve acompanyat d'un artista barceloní que triomfa a Madrid i Barcelona.
 • Veure imatge de Clàssics a la Torrassa: Gala lírica d’òpera i sarsuela (nova finestra)
  Divendres, 31 de gener, a les 20 h
  Presentada per l’Òpera Jove de Catalunya
  A  l'Auditori la Torrassa gaudireu del recital líric d’òpera i sarsuela que interpretaran la soprano Charo Tris i el tenor Carlos Muñoz, acompanyats al piano pel mestre Juli Rodríguez.

  Amb aquesta programació estable de concerts, el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa juntament amb la Comissió d’actes culturals Mare de Déu dels Desemparats, volen oferir al barri una programació musical de qualitat, de petit format i d’assistència LLIURE i GRATUÏTA, per tal de popularitzar i difondre aquesta música.

 • Veure imatge de Teatre: Lola Lolita NoLola  " Ahora las niñas ya no juegan en la calle" (nova finestra)
  Divendres, 31 de gener, 20 h
 • Veure imatge de La neta del Sr. Linh (nova finestra)
  Dissabte, 1 de febrer, 20 h
  Sol sobre l'escenari, Homar interpreta tots els papers del muntatge (el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark) i juga amb tots els recursos escènics: acció dramàtica, paraules, imatges, música, so, projeccions... portant a escena una història sobre la soledat i sobre l'anhel de comunicar-se amb els altres.
 • Veure imatge de Los Hermanos Cubero + Raquel Lua (nova finestra)
  Dissabte, 1 de febrer, 20 h
  Quique dibuja la tristeza
  Quique dibuja la tristeza és el disc que accepta els dies sense sol i els dies amb un sol massa impertinent. Aquesta és una música inspirada i dedicada a una persona que ja no la podrà escoltar.
 • Dissabte, 1 de febrer, 19h.
 • Palabra de Carretero - Cia. CincoflamencoVeure imatge de Palabra de Carretero - Cia. Cincoflamenco (nova finestra)
  Diumenge, 2 de febrer, 18 h
  Cia. Cincoflamenco
  Palabra de Carretero, és una ODA a la vida del carretero, a una manera de viure humil i senzilla, una tradició centenària què passa d’avis, a nets que sommien  portar la carreta del Sinpecado de la virgen del Rocio. Un passeig a través del flamenc, la narració i el teatre, pels passatges de la Romeria del Rocio, explicat des del punt de vista del carretero. Una obra sincera i intima, plena d’emocions, que transportarà l’espectador a l’entorn de Doñana i a l’aldea del Rocio.
 • Veure imatge de Pablo Guerrero (nova finestra)
  Diumenge, 2 de febrer, 19 h
  Mundos de andar por casa
  Mundos de andar por casa parla del planeta com una casa: amb la idea que el món pot canviar si l’imaginem d’una altra manera, Guerrero torna a caminar per territoris creatius inigualables i ens anima a creure en un projecte col·lectiu.
 • Veure imatge de Els Contes d'en Joan. Teatre familiar.Peixos Peixeres Teatre (nova finestra)
 • Veure imatge de Jabier Muguruza & Bernardo Atxaga (nova finestra)
  Divendres, 7 de febrer, 20.30 h
  Geltokiak izarretara (Estacions cap als estels)
  Amb motiu del 25 aniversari del Festival Barnasants-cançó d’autor, el director Pere Camps encarrega un projecte especial al cantautor basc Jabier Muguruza. L’encàrrec consisteix en fer un recorregut per la cançó basca de temps anteriors, des de la mirada de Jabier. Una mirada retrospectiva, sense nostàlgia, però amb amor i reivindicació d’aquesta part del llegat deixat per aquests autors durant anys.
 • Veure imatge de Criatures (nova finestra)
  Divendres, 7 de febrer, 21 h
  RESSONA - CONCERT
  ESPAI MUSICAL CASA DE HUELVA, AVDA. EUROPA 176 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT
  Ivo Jordà : gralla, Marçal Ramón: acordió diatònic
 • Veure imatge de Corbacho y los Pellas (nova finestra)
  Dissabte, 8 de febrer, 21 h
  Ressona - Concierto
  Espai Musical Casa de Huelva, Avda. Europa 176. L'Hospitalet de Llobregat
 • Veure imatge de III Slam de Dones Científiques (nova finestra)
  Dissabte, 8 de febrer, 19:00 h
  Ho organitza: Idibell i Pessics de Ciència
  Al 3r SLHAM de dones científiques hi participaran nou investigadores i professionals de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Cada una d’elles explicarà la seva tasca al voltant de la recerca i la innovació mitjançant una xerrada divulgativa de cinc minuts.
 • Veure imatge de Je m'appelle Billyamb Marisol Casas (nova finestra)
  Dissabte, 8 de febrer, 21 h
  dins de GestViu.
  Cicle d'espectacles de clown inclusiu
  Dins d'aquest cicle en el què tots els espectacles han estat redirigits per ser totalment comprensibles per a persones sordes, però sense perdre un gram de comèdia per als oients, al febrer arriba Marisol Casas amb “Je m'appelle Billy”. Aquest espectacle ens explica la història d'una dona que va comprendre que compartint era l'única manera de descobrir el món. Aquesta història ens explica com jugar amb la imaginació.
 • Veure imatge de Gazoline (nova finestra)
  Diumenge, 9 de febrer, 19 h
  La Joven Compañía
  Cinc col·legues d’una Banlieu de París es troben una nit per cremar un cotxe d’algú molt ric. Des de fa uns dies, varis incendis han estat provocats a diversos llocs, destruint vehicles. Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res al país encara se senten aliens a ell. Europa no els ofereix aquells valors que coronen la seva bandera.
 • Veure imatge de Pedro Burruezo & Medievalia Camerata, amb Rafel Arnal (nova finestra)
  Diumenge, 9 de febrer, 19 h
  Mística i eròtica (homes i dones sense límits al món medieval)
  Pedro Burruezo, Medievalia Camerata i Rafel Arnal, ens apropen a la revolució infinita, la més íntima: el misticisme i l’erotisme. Dues formes d’amor sense límits que trenquen les barreres del món terrenal i que tenen l’èxtasi per objectiu.
 • Veure imatge de Un altre Hansel i Gretel.La Tomassa Teatre (nova finestra)
 • Gazoline - La Joven CompañíaVeure imatge de Gazoline - La Joven Compañía (nova finestra)
  Dilluns, 10 de febrer 2020, 9.30 i 12 h
  La Joven Compañía
  París. Novembre de 2005. Massa joves per a ser adults i massa grans per continuar essent nens. Cinc col·legues d’una banlieu de París es troben una nit per cremar el cotxe d’algú molt ric. Ja fa deu dies  que varis incendis han estat provocats a diversos llocs, fent malbé vehicles. Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res al país encara es consideren aliens a ell.
 • Veure imatge de Suburbano (nova finestra)
  Dissabte, 15 de febrer, 20 h
  Huellas
  Grup madrileny, mític i imprescindible de l’escena musical del país i autors de cançons tan emblemàtiques i conegudes com La Puerta de Alcalá, Arde París o Makinavaja,  Suburbano sempre s’ha caracteritzat per la seva heterodòxia musical
 • Veure imatge de Cançó per tornar a casa (nova finestra)
  Diumenge, 16 de febrer, 19 h
  Què passa quan es retroben tres “ex actrius” unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.
 • Veure imatge de Musical solidari: Bombay Side Story (nova finestra)
  Diumenge, 16 de febrer, 18:00 h
  Ho organitza: Associació de Malalts i trasplantat hepatics de Catalunya
  L'AMTHC organitza, en col·laboració amb la companyia “Som Bollywood Terrassa”  el musical solidari Bombay Side Story.
 • La Botigueta - Tanaka TeatreVeure imatge de La Botigueta - Tanaka Teatre (nova finestra)
  Dimecres, 19 de febrer 2020, 9.30 h i 11 h
  Tanaka Teatre
  A la Botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, pots de conserva, roba, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda del públic per descobrir el que cal saber per fer una compra responsable i quedar-ne satisfet.
 • Veure imatge de SL'HAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 20 de febrer
  Lliga de poesia en directe, on els slhamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50 % poesia- 50% interpretació i el públic decideix el guanyador!
 • Veure imatge de La Rambla de les Floristes (nova finestra)
  Dissabte, 22 de febrer, 20 h
  Teatre Nacional de Catalunya
  A la Rambla de les Flors, s’hi passegen amb tota promiscuiïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.
 • Veure imatge de Orchestra Fireluche & Pau Riba (nova finestra)
  Divendres, 28 de febrer, 20.30 h
  L’agradable i sorprenent jardí de l’Orchestra Fireluche veu incrementat el seu esplendor quan s’hi incorpora una planta indòmita... i més quan aquesta planta indòmita pertany a la rara espècie del transnarcís, des d’on treu el nas en Pau Riba.
 • Veure imatge de La Pruna i la Lluna (nova finestra)
  Dissabte, 29 de febrer, 18 h
  Espectacle familiar
  La Pruna, una nena curiosa, inquieta i riallera, desitja tocar la lluna per sobre de totes les coses del món. En veure que no ho aconsegueix sola, torna a il·lusionar-se quan el seu amic li assegura que si s’apropa al mar de nit, la podrà tocar ficant la mà a l’aigua.
 • Veure imatge de Memorial Antonio Mairena 2020 (nova finestra)
  Dissabte, 29 de febrer, 20 h
  Festival Flamenc Ciutat de L’Hospitalet
  Un any més, el Memorial Antonio Mairena. Festival Flamenc Ciutat de L'Hospitalet arriba puntual a la seva cita amb els amants de l'art flamenc. L'escenari del Teatre Joventut tornarà a vibrar amb els acords de la guitarra i emmudirà amb els 'quejíos' del cant i el 'duende' flamenc de la dansa.
 • Veure imatge de Plash Tik Boom.Mima Teatre (nova finestra)
 • Veure imatge de Señora de rojo sobre fondo gris (nova finestra)
  Diumenge, 1 de març, 19 h
  De Miguel Delibes amb José Sacristan
  Nicolás, un pintor amb molts anys d’ofici, porta molt temps sumit en una crisi creativa i personal. Des què va morir de manera sobtada la seva dona no ha pogut tornar a pintar. Sobreviu en aquest estat i la seva memòria i potser també la seva imaginació, recorden i recreen aquells mesos de l’estiu i tardor de 1975.
 • Cosmix - Teatre MòbilVeure imatge de Cosmix - Teatre Mòbil (nova finestra)
  Dimarts, 3 de març 2020, 9.30 h i 11 h
  Teatre Mòbil
  Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: Fan música impossible, fan teatre reciclàssic, fan l’animal i fins i tot ens avancen el futur en viu i en directe! Cosmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria!
 • Veure imatge de Meritxell i Aina (nova finestra)
  Dijous, 5 de març, 19 h
  Dia Internacional de les Dones
  A càrrec de Meritxell Gené (veu i guitarra) i Aina Torres (veu).
 • Veure imatge de Giulia Valle - Carlos Cano (nova finestra)
  Divendres, 6 de març, 20.30 h
  Carlos Cano en clau de jazz
  Quan es compleixen 20 anys de la mort de Carlos Cano, el Festival BarnaSants juntament amb Carlos Cano Producciones i el Taller de Músics, reivindiquen la seva veu com un llegat necessari i imprescindible amb la creació d’aquest espectacle dirigit per Giulia Valle que recrea amb amor i audàcia algunes de les grans cançons del cantautor de Granada.
 • Veure imatge de Fairfly (nova finestra)
  del dissabte 7 al diumenge 8 de març
  La Calòrica
  Fairfly, és una comèdia sobre la bombolla de les startups i la cultura emprenedora. De què parlem quan parlem de canviar el món? Volem un canvi real o només estem intentant canviar la nostra posició al món?
 • Veure imatge de Aula Brecht (nova finestra)
  Dissabte, 7 de març, 20.30 h
  Companyia El Globus
  Una quinzena de poemes i textos del dramaturg i poeta alemany, amb la intenció que l’espectador mantingui una actitud crítica que li permeti comprendre les realitats ocultes i que l’impulsi a prendre decisions cap a un món més just. L’acció transcorre en la reproducció escènica d’una aula.
 • Veure imatge de Broomazoamb Txema Muñoz (nova finestra)
  Dissabte, 7 de març, 21 h
  dins de GestViu
  Cicle d'Espectacles de Clown inclusiu
  Seguim per tercer mes consecutiu amb els espectacles del Cicle GestViu i fem un petit gir cap a la màgia còmica amb l'actuació de Txema Muñoz.. Diuen que és l'únic "manetes" que ha arreglat canonades i canviat bombetes en més de vint països dels cinc continents. ¿Aconseguirà resoldre un conflicte sense ser ridícul?
 • Veure imatge de La Ventafocs.Catacrac Teatre (nova finestra)
 • Veure imatge de Vintage Gramola (nova finestra)
  Diumenge, 8 de març, 19 h
  Vintage Gramola és un quartet format per mestres de la música amb un ampli bagatge musical i un repertori que recull tot tipus de temes moderns, des del principi del Jazz fins als repertoris dels anys vuitanta.
 • Veure imatge de León Chávez Teixeiro (nova finestra)
  Divendres, 13 de mar&