Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Hospisona 2019 (nova finestra)
  del diumenge 15 de setembre al dissabte 7 de desembre
  Torna el concurs de bandes emergents. Busquem la banda revelació de 2020! 12 bandes seleccionades, i 4 bandes finalistes al concert final a la Sala Salamandra.

  Inscripcions a: http://www.hospisona.cat
 • Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2019 (nova finestra)
  del divendres 25 d'octubre al dissabte 30 de novembre
  El proper divendres 25 d’octubre de 2019 iniciarem una nova edició del Cicle Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 30 de novembre.

  Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...

  Us informem seguidament de la programació de tots els actes:
 • Veure imatge de Commemoració del 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants  (nova finestra)
  del dimecres 6 al dissabte 30 de novembre
 • Sihir i la nit de ReisVeure imatge de Sihir i la nit de Reis (nova finestra)
  del dimecres 13 al dijous 14 de novembre, 11 h
  La Laia, una nena de 12 anys, i l’Aran, un nen de 6, són dos germans que han d’anar a viure a casa de la seva tieta la nit de Reis. Els pares han hagut de marxar precipitadament i no saben quan de temps seran de viatge. L’Aran està preocupat perquè té por que els Reis no sàpiguen on viuen ara. La Laia està enfadada amb els pares perquè han marxat.
 • Veure imatge de Alumnes de l'EMMCA tocant jazz (nova finestra)
  Dijous, 14 de novembre, 17:15 h
  Miniconcert
  Els alumnes de jazz manouche de l'Escola Municipal de Música ens faran un petit tast d'aquest estil musical.
 • Veure imatge de Cicle Out·Side 2019 (nova finestra)
  del divendres 15 de novembre al divendres 13 de desembre, 20 h
  Noves músiques als centres d'art
  L’Arts Santa Mònica (Barcelona), el Centre d’Art Tecla Sala (l’Hospitalet), el Centre d’Art  la Panera (Lleida) i Lo Pati (Amposta) acullen una nova edició del cicle OUT•SIDE. un programa que promou i difon noves propostes sonores per donar suport a compositors i intèrprets que treballen amb llenguatges experimentals i que complementen la programació dels centres d’art, sensibles als nous llenguatges contemporanis.
   
 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila. Petits afers de casa bona (nova finestra)
  del divendres 15 al dissabte 16 de novembre, 20 h
  Avui és festa grossa a can Recasens i Sales, una família d’allò més, la flor i nata de la burgesia catalana. La Júlia, filla i hereva de don Lluís, el patriarca, es casa amb el Ramonet, un noi espavilat i ben plantat. O potser no. El banquet és servit i els plats a punt de saltar pels aires.
 • Veure imatge de Ian Gibson & Luís Santana (nova finestra)
  Divendres, 15 de novembre, 20:30 h
  Cantando lo que se pierde
  Festival Acròbates
  Coincidint amb el vuitantè aniversari de la seva mort, Gibson ens apropa a una de les nombroses tragèdies que va deixar la Guerra Civil. Com sempre, tan apassionat com ben documentat, retratarà totes les cares d'Antonio Machado, poeta en temps de guerra.
 • Veure imatge de Concert: Tonky Blues Band & Christian Dozzler (nova finestra)
  Divendres, 15 de novembre, 21 h
  Cicle L’H Blues & Boogie 2019
  Tonky de la Penya va començar la seva trajectòria musical a principis dels anys 80, la qual cosa  el converteix en un dels pioners del blues espanyol.

  Al llarg de més de 35 anys el guitarrista madrileny ha liderat una banda en la qual s'han foguejat algunes de les principals figures del panorama bluesero, des de Ñaco Goñi a Paco Simón, passant per Marcos Coll i Adrián Costa, entre molts d’altres.

  En aquesta ocasió es presenta acompanyat pel músic austríac establert a Dallas, Christian Dozzler, virtuós del piano, l'harmònica i l'acordió, amb un impactant repertori de blues i boogie.

 • Veure imatge de Políticament Incorrecte (nova finestra)
  del dissabte 16 al diumenge 24 de novembre
  El Quadre escènic del Casino del Centre presenta Políticament Incorrecte, una comèdia delirant que mostra el costat més tèrbol de la persona: infidelitats, mentides, conspiracions, despotisme, egoisme, xantatge... però al mateix temps carregada d’una bona dosi d’humor que, fins i tot, fa que els personatges que hi apareixen siguin simpàtics.
 • Veure imatge de Damask Metal Fest II (nova finestra)
  del dissabte 16 al diumenge 17 de novembre, 18 h
  Aquest cap de setmana, el 15 i 16 de novembre, se celebrarà a la sala Salamandra la segona edició de la Damask Metal Fest, l'eclèctic esdeveniment metàl•lic amb la foscor com a denominador comú.
 • Veure imatge de Lara Moreno & Paula Bonet (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  Obrir la boca i dir, pintar, llegir, llançar fora tot allò que desem i ha de ser nomenat i visibilitzat. Obrir la boca per treure fora el buit. El silenci pot omplir-se de veritat. Paula Bonet pintarà en viu mentre Lara Moreno recita i Matías López Navajas acompanya a la guitarra.
 • Gerard Quintana. IntocablesVeure imatge de Gerard Quintana. Intocables (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 20 h
  Intocables
  Intocables proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades, cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, cançons que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els que se sostè el sistema.
 • Veure imatge de Espectacle poètic: Brosset, a càrrec de Teatre Aula (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 11 h
  Un espectacle visual i poètic, on es convida a gaudir de la música, la màgia i el valor de les lletres i els objectes, que ens ajuden a recrear l’especial món plàstic de Joan Brossa. Les escenes transcorren d’una forma senzilla i propera, amb música i cançons compostes especialment per a l’obra amb lletres dels poemes de l’autor, que acompanyen en tot moment la manipulació dels objectes.
 • Veure imatge de Verdcel (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 20 h
  Festival acròbates
  El nou projecte de VerdCel comprèn un doble disc, vint cançons, i l’edició´ d’una novel·la gràfica que expandeix l’abast de la música i les lletres. El nou disc que veu ara la llum, Pols (10 peces), ve acompanyat d’aquesta flamant novel·la gràfica amb poesia, contingut i imatges molt potents.
 • Veure imatge de Concurs de Blues de la SBB (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 21 h
  Cicle L’H Blues & Boogie 2019
  La sala d'actes del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa acull la vuitena edició del concurs de blues per a nous talents que organitza la Societat de Blues de Barcelona. El concurs, de caràcter bianual, està obert a solistes, duets o bandes de qualsevol punt de la geografia espanyola.


 • LapòniaVeure imatge de Lapònia (nova finestra)
  Diumenge, 17 de novembre, 19 h
  Veritat o mentida? Màgia o raó? Una comèdia sobre les mentides, les il•lusions i l’educació que rebem des de ben petits. Dues famílies es troben a Lapònia per celebrar la nit de Nadal i esperar l’arribada del Pare Noël, però una de les criatures explica a l’altre que aquest home amb barba blanca no existeix i que és un personatge de mentida que utilitzen els pares per fer xantatge als fills.
 • Veure imatge de 9 estrelles, d'Erox Màgic (nova finestra)
  Diumenge, 17 de novembre, 18 h
  Espectacle de màgia per a tota la família
  Hola soc Erox Magic i soc el Mag de les estrelles! Submergeix-te en un espectacle amb jocs de màgia mai vistos, únics i creats per l'il·lusionista que només trobaràs en aquest espectacle.
 • Veure imatge de Deker (nova finestra)
  Diumenge, 17 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  “Deker” és el projecte personal de Marcos Deker, guitarrista i productor de l’escena musical catalana. En l’actualitat està immers en la gravació del seu primer treball discogràfic als estudis Aclam Records i al festival Acròbates presentarà un primer tast.
 • Veure imatge de SL'HAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 21 de novembre
  Lliga de poesia en directe, on els slhamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50 % poesia- 50% interpretació i el públic decideix el guanyador!
 • Veure imatge de Camil Arcarazo & Friends (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 20:30 h
  Tenir 16 anys i tocar la guitarra és un estat habitual. Però tenir 16 anys i tocar la guitarra manouche a Barcelona comença a ser una excepció.
 • El desguace de las musas. La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parteVeure imatge de El desguace de las musas. La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 20,30 h
  La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte
  En el mirall del camerino, envoltat per bombetes foses, ha quedat escrit amb pintallavis: El desguace de las musas.

  Allí es refugien aquestes restes de coristes, vedettes desfonades, ruïnes de cantant, agonia i furor d'una cultura, a l'hora de tancament, la nostàlgia ballant en la penombra, l'hora en què les cadires es col•loquen sobre les taules.
 • Veure imatge de Sonia Moll i Lidia Uve presenten "Gabies" (nova finestra)
 • Veure imatge de Camil Arcarazo & friends (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 20.30 h
  Concert de Camil Arcarazo & friends. Presentació del projecte professional de l'alumne de l'EMMCA a l'Auditori Barradas.
 • Veure imatge de Hugo Toscano, canta al Rock Andaluz (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 21 h
  Hugo Toscano, guitarrista de la banda barcelonina de pop/rock Elefantes, canta i toca els clàssics del “Rock Andaluz” en un recorregut pels més importants artistes i el seu més destacat repertori de l’escena de finals de la dècada dels 70´s. Triana, Alameda, Cai, Lole y Manuel, amb gestos de complicitat al flamenc i a la música andalusa d’arrel, i amb detalls de psicodèlia apropant-se a Enrique Morente i Camaron de la Isla. Tot això amb el toc flamenc-rock de la seva guitarra, marca de la casa, i l’autèntic i genuí so de la música d’Elefantes.
 • Veure imatge de Clàssics a la Torrassa: Donna Reinhard (soprano) amb Jorge Voronovitsky (piano) (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, a les 20 h
  A l'Auditori la Torrassa gaudireu del concert líric que interpretarà la soprano Donna Reinhard, acompanyada al piano pel mestre Jorge Voronovitsky.

  Amb aquesta programació estable de concerts, el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa amb la col•laboració de la Comissió d’actes culturals Mare de Déu dels Desemparats, volen oferir al barri una programació musical de qualitat, de petit format i d’assistència LLIURE i GRATUÏTA.
 • Veure imatge de Mike Keller & Balta Bordoy Band (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, inici concert: 21 h
  Cicle L’H Blues & Boogie 2019
  A la sala d'actes del Centre Cultural Collblanc - la Torrassa, un altre concert del cicle amb  el guitarrista, cantant i compositor Mike Keller. Antic membre dels Fabulous Thunderbirds, és una de les més destacades figures de l'escena d'Austin, Texas, on manté la banda The Peacemakers al costat del seu germà Corey i Greg Izor .


 • Veure imatge de Cabaret Solidari de Circ (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 19 h
  organitzat per Amavida
  Som felices d'anunciar que ja comencem a preparar el IX Cabaret Solidari Amavida 2019. Us esperem el divendres 22 de Novembre al teatre del Centre Cultural La Bobila a Hospitalet de Llobregat
  Espectacle multidisciplinar de Circ per a public familiar.
  Entrada lliure, donatiu a la sortida ;)
  Recollida d'entrades al vestibul del centre el mateix dia a les 18:30.  Us esperem ;)
  Aquí teniu el link per visitar la pàgina Amavida, on podreu veure els projectes que fan al Nepal!
  www.proyectoamavida.org
 • Veure imatge de Miguel Gane & Marta Cascales (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20:00 h
  L'autor recitarà poemes dels seus dos llibres, així com alguns escrits inèdits. Alhora, amb la intimitat d'una cita, la pianista improvisarà i interpretarà algunes de les seves composicions més conegudes.
 • The Django OrchestraVeure imatge de The Django Orchestra (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20 h
  Un any després, The Django Orchestra torna al Teatre Joventut, i ho fa acompanyada de la seva vessant pedagògica, The Django Academy. El millor homenatge que mai s’ha fet a Django Reinhardt. Un espectacle de swing europeu emocionant amb més de 60 músics a l’escenari: guitarres, violins, trompetes, saxos, trombons, violoncels, bateria…
 • Veure imatge de Ciclo Hip hop Vol.3 . ATENCIÓ CANVI DE DATA A DISSABTE 23 DE NOVEMBRE (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 18 h
  Organitza l'Associació Urban Skills
  Casa de Huelva . Avda. Europa, 176. L'Hospitalet de Llobregat. Metro Bellvitge L1.
 • Veure imatge de Acte solidari de l'Associació Ajutsi (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 19 h
  A benefici d’Escola Parameswar de Gengapuram
  En aquest acte solidari, s'oferirà un espectacle musical  de balls de bollywood  a càrrec de Sunaera i Bollywood Sílvia Gutiérrez.
  També podrem gaudir de l'actuació de guitarra a càrrec de Xavier Valdivieso i obtenir més informació del projecte gràcies a la projecció del video de Marc Galver.
 • Veure imatge de Unión Extremeña de L'Hospitalet . Celebració del XXVIII Aniversari (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 18 h
  Amb les actuacions del Centro Flamenco Plaza Macael, Casa Galega de L'Hospitalet i Unión Extremeña de l'Hospitalet
 • Veure imatge de Gastelo (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  Vicky Gastelo està de gira per tota Espanya presentant el seu nou disc Lo he vuelto a hacer, el cinquè en la carrera d’aquesta reconeguda cantautora. El disc ha estat produït per Pablo Cebrián (Manuel Carrasco), Bori Alarcón (Dani Martín) i Carlos Goñi qui, a més de la feina de producció en dues cançons, col·labora amb Vicky en el primer single, El sitio.
 • Veure imatge de Astola y Ratón (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 22 h
  Festival Acròbates
  Les ànimes bessones d’Alejandro Astola (Sevilla, 1990), cofundador de Fondo Flamenco, i Diego Pozzo Torregrosa “el Ratón” (Jerez, 1975), co-fundador de Los Delinqüentes, s’alien per caminar junts i ara es diuen Astola y Ratón.
 • Veure imatge de Concert de música Folk de L'Hospitalet. Amb el grup Balla2 (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 12 h
 • Veure imatge de Espectacle: Samfaina de titelles (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 12 h
  Sota el nom de La Glorieta, des del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa s’ofereix una programació estable d’activitats al carrer, pensades per a un públic familiar, en la qual tenen cabuda diferents disciplines artístiques com són les arts escèniques, la música, la dansa o el teatre, entre d’altres, i que es faran a diferents espais del barri.

  Per als més menuts del barri, dissabte 23 de novembre de 2019, a les 12 hores, a la plaça Espanyola gaudirem de l’espectacle infantil “Samfaina de titelles”, de la CIA VACIA.
 • Veure imatge de Blues per a infants (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 11:30h
 • Veure imatge de The Django Orchestra & The Django Orchestra Academy en concert al Teatre Joventut. (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20.00 h
  The Django Orchestra & The Django Orchestra Academy en concert al Teatre Joventut. Un espectacle de swing europeu emocionant amb més de 60 músics a l'escenari: guitarres, violins, trompetes, saxos, trombons, violoncels, bateria...
 • Veure imatge de Agustí Mas presenta el disc “Blues Prescription” (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, inici concert: 21 h
  Dissabte 23 de novembre de 2019, l'històric i virtuós guitarrista barceloní Agustí Mas presenta el seu nou disc, Blues Prescription, gravat en directe amb la col•laboració del guitarrista escocès Jim Mullen en la segona part de l'àlbum.

  Mas estarà acompanyat per la seva banda habitual, creada originalment per acompanyar al guitarrista i cantant britànic Matt Schofield en el Curtcircuit 2018 i que està integrada per Núria Almazán, Jeroni Pagán, Rafael Escoté i Pablo Posa.

  En aquesta ocasió ha afegit un segon bateria, Arnau Alonso, com a element especial per la presentació del disc, que s'endinsa en un blues més intimista però sense perdre l'elegant virtuosisme habitual d'Agustí.


 • Veure imatge de Cicle Hip Hop Vol.3  (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 18 h
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 24 de novembre, 12:00 i 18:00 h
  Festival de curtmetratges per a nens i nenes
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila:Si el senyor em permet... (nova finestra)
  Diumenge, 24 de novembre, 18 h
  L’Ofèlia, una noia poc agraciada, manipuladora i amb un caràcter un tant estrany, es filla de Giancarlo Falsone; un gàngster italià fugit de la justícia. Ella regenta un dels negocis del seu pare, una gestoria, aquí coneix al que serà el seu marit, però no tothom sembla estar d’acord amb aquest  casament, principalment la minyona que després de molts anys treballant per a la família, s’ha pres unes llibertats que no li pertoquen.
 • Veure imatge de Festival Acròbates Kids: Bestiolari casolà (nova finestra)
  Dimarts, 26 de novembre, 17.30h
  Què passa quan esperem amb emoció l’arribada de diumenge durant tota la setmana – perquè diumenge serà un dia assolellat, fantàstic i anirem al zoo amb els pares! – i diumenge és finalment un dia plujós i ple de mocs?
  Doncs passa el que li passa a la Mina... que ha de tenir paciència per estar-se al llit i posar-se bona. Però aquell diumenge descobrirà que a casa té un zoo molt especial! Voleu descobriu-lo també vosaltres?

  Bestiolari casolà és un espectacle pels més menuts, inspirat en els bestiaris, combina el món dels animalons, tan atractiu pels infants, amb petits poemes pels més petits.

  Edat recomanda: a paritr de 3 anys


  Dimarts, 26 de novembre, a les 17.30h.
 • Veure imatge de Món tranquil: Teatre de personatges d’ombres (nova finestra)
  Dimecres, 27 de novembre, 18h.
  Teatre de personatges d’ombres càrrec de Silvia Ferrari

  Taller de teatre d’ombres on es creen personatges de qualsevol conte
  o rondalla, per a que després pugui ser explicat a la llum d’una espelma

  A partir de 6 anys


 • Acte suspès
  Veure imatge de Amici Mei. Una vetllada amb Mario Gas (nova finestra)
  Divendres, 29 de novembre, 20:30 h

  Amici Mei. Una vetllada amb Mario Gas

  Festival Acròbates
 • Celebraré mi muerte. Teatro del Barrio / Producciones del BarrioVeure imatge de Celebraré mi muerte. Teatro del Barrio / Producciones del Barrio (nova finestra)
  Divendres, 29 de novembre, 20.30 h
  Teatro del Barrio / Producciones del Barrio
  Alberto San Juan i Jordi Évole s’uneixen per a produir Celebraré mi muerte, una commovedora reflexió entorn de la vida i la mort, construïda a partir de l'experiència en primera persona del metge Marcos Hourmann.
 • Veure imatge de Clara Peya (nova finestra)
  Divendres, 29 de novembre, 20:30 h
  Estómac
  La pianista i compositora Clara Peya torna amb un nou treball, Estómac, un disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic.