Ajuntament de L'Hospitalet

Festivals

RSS
 • Veure imatge de Commemoració del 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants  (nova finestra)
  del dimecres 6 al dissabte 30 de novembre
 • Veure imatge de Ian Gibson & Luís Santana (nova finestra)
  Divendres, 15 de novembre, 20:30 h
  Cantando lo que se pierde
  Festival Acròbates
  Coincidint amb el vuitantè aniversari de la seva mort, Gibson ens apropa a una de les nombroses tragèdies que va deixar la Guerra Civil. Com sempre, tan apassionat com ben documentat, retratarà totes les cares d'Antonio Machado, poeta en temps de guerra.
 • Veure imatge de Laia López Manrique i Primo Gabbiano presenten Periférica Interior. (nova finestra)
  Divendres, 15 de novembre, 21 h
  Periférica interior és el darrer llibre de l’escriptora barcelonina Laia López Manrique i és, també, una performance amb el músic experimental Primo Gabbiano. Laia i Primo exploren conjuntament la tessitura de la veu i del so en un viatge textual i musical que reuneix els vèrtexs del dol, la memòria, la sexualitat, allò que es desconeix i el joc amb un llenguatge afilat, bolcat i enfonsat en sí mateix.
 • Veure imatge de Lara Moreno & Paula Bonet (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  Obrir la boca i dir, pintar, llegir, llançar fora tot allò que desem i ha de ser nomenat i visibilitzat. Obrir la boca per treure fora el buit. El silenci pot omplir-se de veritat. Paula Bonet pintarà en viu mentre Lara Moreno recita i Matías López Navajas acompanya a la guitarra.
 • Gerard Quintana. IntocablesVeure imatge de Gerard Quintana. Intocables (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 20 h
  Intocables
  Intocables proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades, cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, cançons que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els que se sostè el sistema.
 • Veure imatge de Tallers de poesia: iniciació a l'escriptura poètica amb Enric Casasses (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 10:30 h
  Poeta, dramaturg, rapsode i traductor. És segurament el poeta català més influent de la seva generació, autor d'una obra genuïna i transgressora i recuperador de la tradició de la poesia oral.
 • Veure imatge de Enric Casasses (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 12:30 h
  Vermut poètic amb Enric Casasses, poeta, rapsode i gran conèixedor de les més variades tradicions, des de la poesia trobadoresca a la poesia surrealista i el moviment dadà, passant pel Renaixement i el Barroc o la cultura underground i la psicodèlia.
 • Veure imatge de Espectacle poètic: Brosset, a càrrec de Teatre Aula (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 11 h
  Un espectacle visual i poètic, on es convida a gaudir de la música, la màgia i el valor de les lletres i els objectes, que ens ajuden a recrear l’especial món plàstic de Joan Brossa. Les escenes transcorren d’una forma senzilla i propera, amb música i cançons compostes especialment per a l’obra amb lletres dels poemes de l’autor, que acompanyen en tot moment la manipulació dels objectes.
 • Veure imatge de Ran Ran Ran (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  Darrera de Ran Ran Ran hi trobem Ferran Baucells, Jordi Farreras i Martina Borrut presentant en acústic el seu darrer treball ‘Ran de mar’ al que afegeixen ‘Fum de te’, un cassette inèdit que recull gravacions domèstiques de cançons que es van quedar fora dels seus discs.
 • Veure imatge de Verdcel (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre, 20 h
  Festival acròbates
  El nou projecte de VerdCel comprèn un doble disc, vint cançons, i l’edició´ d’una novel·la gràfica que expandeix l’abast de la música i les lletres. El nou disc que veu ara la llum, Pols (10 peces), ve acompanyat d’aquesta flamant novel·la gràfica amb poesia, contingut i imatges molt potents.
 • Veure imatge de Deker (nova finestra)
  Diumenge, 17 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  “Deker” és el projecte personal de Marcos Deker, guitarrista i productor de l’escena musical catalana. En l’actualitat està immers en la gravació del seu primer treball discogràfic als estudis Aclam Records i al festival Acròbates presentarà un primer tast.
 • Veure imatge de Sonia Moll i Lidia Uve presenten "Gabies" (nova finestra)
 • Veure imatge de Hugo Toscano, canta al Rock Andaluz (nova finestra)
  Divendres, 22 de novembre, 21 h
  Hugo Toscano, guitarrista de la banda barcelonina de pop/rock Elefantes, canta i toca els clàssics del “Rock Andaluz” en un recorregut pels més importants artistes i el seu més destacat repertori de l’escena de finals de la dècada dels 70´s. Triana, Alameda, Cai, Lole y Manuel, amb gestos de complicitat al flamenc i a la música andalusa d’arrel, i amb detalls de psicodèlia apropant-se a Enrique Morente i Camaron de la Isla. Tot això amb el toc flamenc-rock de la seva guitarra, marca de la casa, i l’autèntic i genuí so de la música d’Elefantes.
 • Veure imatge de Tallers de poesia: iniciació a l'escriptura poètica amb Josep Pedrals (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 10:30 h
 • Veure imatge de Vermut poètic amb Maria Antònia Massanet, Sandra Blanch i Carla Fajardo (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 12:30 h.
  El Festival Acròbates tornarà a omplir de música i poesia diversos espais de la ciutat. L'emblemàtic racó del jardinet del Museu acollirà una nova edició del Vermut poètic amb les rapsodes Maria Antònia Massanet, Sandra Blanch i Carla Fajardo.
 • Veure imatge de Gastelo (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates
  Vicky Gastelo està de gira per tota Espanya presentant el seu nou disc Lo he vuelto a hacer, el cinquè en la carrera d’aquesta reconeguda cantautora. El disc ha estat produït per Pablo Cebrián (Manuel Carrasco), Bori Alarcón (Dani Martín) i Carlos Goñi qui, a més de la feina de producció en dues cançons, col·labora amb Vicky en el primer single, El sitio.
 • Veure imatge de Astola y Ratón (nova finestra)
  Dissabte, 23 de novembre, 22 h
  Festival Acròbates
  Les ànimes bessones d’Alejandro Astola (Sevilla, 1990), cofundador de Fondo Flamenco, i Diego Pozzo Torregrosa “el Ratón” (Jerez, 1975), co-fundador de Los Delinqüentes, s’alien per caminar junts i ara es diuen Astola y Ratón.
 • Veure imatge de Clara Peya (nova finestra)
  Divendres, 29 de novembre, 20:30 h
  Estómac
  La pianista i compositora Clara Peya torna amb un nou treball, Estómac, un disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400