Ajuntament de L'Hospitalet

Visites, rutes i excursions

RSS
 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 5 d'octubre de 2018 al divendres 26 de juliol de 2019, 11h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet, i motor de la Innovació social a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Visita guiada a la biblioteca. Si vols conèixer la biblioteca per dins, vine a la visita. (nova finestra)
  del dilluns 7 de gener al dijous 19 de desembre, 16 h
  Visita guiada per a adults. Farem un passeig per les diverses plantes i sales de la Biblioteca. Descobrirem els serveis i les particularitats que cal conèixer per treure`n el màxim partit.  Préstec, préstec interbibliotecari, fons especialitzat en Vida Sana, consulta a sala, diaris i revistes, audiovisuals, aules multimèdia, formació, Wi-Fi, ús del catàleg, recursos a la web i altres serveis.
  Vine a descobrir-la! 
  Dijous, 7 de març, 11 d'abril, 16 de maig i 13 de juny a les 16 h.
  Cal inscripció prèvia.

 • Veure imatge de Repensant el museu (nova finestra)
  Dimecres, 29 de maig, 18 h
  En el marc de l’exposició “Eugenio Ampudia. I tu, què has fet per l’art?”, el dimecres 29 de maig a les 18 h tindrà lloc “Repensant el museu”, una visita + taller adreçada a públic adult per explorar el rol de l’art, les institucions que hi participen o el seu vincle amb l’educació. El taller consistirà en un exercici creatiu de collage pop-up per imaginar nous horitzons per l’art i museus a mida.
 • Veure imatge de Visita a l'exposició: "Quàntica" (nova finestra)
  Dimecres, 5 de juny, a les 18 h
  L’exposició «Quàntica» aporta les claus per entendre els principis de la física quàntica i ho fa a través del treball creatiu conjunt de científics i artistes. El projecte convida el públic a explorar els nous paradigmes de la ciència moderna, encuriosir-s’hi i valorar-los críticament.
 • Veure imatge de Visita guiada a l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet (nova finestra)
  Dijous, 6 de juny, 19 h
  L’Arxiu celebrarà el Dia Internacional dels Arxius amb una visita guiada.
 • Veure imatge de Descobreix la vila vella amb una gimcana. Activitat familiar (nova finestra)
  Diumenge, 16 de juny, 11 h.
  El centre antic de la ciutat ens dona la possibilitat de descobrir com vivien els nostres avantpassats. Passejant pels seus carrers haurem de descobrir secrets que s’amaguen en els seus edificis.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400