Ajuntament de L'Hospitalet

Música

RSS
 • Veure imatge de Summer Experience 2020. Programació Bellvitge (nova finestra)
  del divendres 28 d'agost al dissabte 26 de setembre
 • Veure imatge de Concert de Dani Trabal Duo (nova finestra)
  Dissabte, 26 de setembre, 19h
  En directe des de l'Espai Musical Casa de Huelva via Streaming
 • Veure imatge de Concert de Jazz manouche, organitzat per l'EMMCA i l’AMAJAM (nova finestra)
  Diumenge, 27 de setembre, 18 h

  L'Escola Municipal de Música i Centre de les Arts (EMMCA) i l’AMAJAM (Associació de músics i amics del jazz manouche) organitzen un concert de Jazz manouche als jardins de la Biblioteca Can Sumarro dins de l'Espai Summer 2020.

 • Veure imatge de Concert de jazz manouche de l'EMMCA (nova finestra)
  Diumenge, 27 de setembre, 18h

  Us convidem al primer concert del curs amb alumnat i professorat de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts. Serà un concert de jazz manouche als jardins de Can Sumarro i sota totes les mesures de seguretat.

 • Veure imatge de Gran festa infantil, ZUM, a càrrec de la Tresca i la Verdesca (nova finestra)
  Dimecres, 30 de setembre, 18h

  ZUM  és un espectacle musical d'animació amb cançons i danses. Els tres membres del grup, vestits d’abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments.
  Obertura de portes per a la inscripció  a  la activitat; 17:30h.
  Inici activitat; 18h.

 • Veure imatge de Concert al Terrat amb elsGoliat, Foxholes, Echoes in Silence (nova finestra)
  Divendres, 2 d'octubre, 19:30 h
  organitzat per Bestair Universal
  10è Aniversari

  Un any més, i per celebrar els 10 anys de la creació d'aquesta iniciativa musical, les bandes emergents de la ciutat pugen al terrat de La Bòbila i ens ofereixen la possibilitat de gaudir d'un concert a la fresca tot contemplant la ciutat.

  En aquesta ocasió podrem gaudir dels Goliat, una banda formada a Argentona l'any 2009. Se’ls solen adjudicar les etiquetes de post-rock, metall, indie, stoner, rock alternatiu i d’altres per l’estil.

  The Foxholes, amb una llarga trajectòria discogràfica, des d'on han testejat un munt d'estils i variacions des del seu rock ben personal i en contínua progressió.

  I per acabar, tindrem també als Echoes in Silence, una banda barcelonina de rock instrumental progressiu, amb influències que van des del funk fins al metal.

 • Veure imatge de Pocket Concerts concert  de "Smoking Stones" i presentació del llibre " Lado Oscuro del Rock" (nova finestra)
  Divendres, 2 d'octubre, 20.30 h

  Presentació del llibre "El lado oscuro del Rock" de Jose Luis Martín,  amb el concert de la millor banda tribut a "The satanic majesties, The Rollings Stones" els SMOKING STONES.

   

 • Veure imatge de Concert Blues AMB VEU DE DONA (nova finestra)
  Dissabte, 3 d'octubre, 13:00 h
  20 ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA

  Dos artistes que han unit forces per repassar un elegant i variat repertori de blues

 • Veure imatge de EXILI (nova finestra)
  Diumenge, 25 d'octubre, 19 h
  Art Llobet. Festival de les arts i la guitarra

  Exili és una vetllada musical, literària i audiovisual entorn a la idea del desplaçament forçat per una guerra, la pèrdua, el desarrelament, l'abandonament.

 • Veure imatge de Concert de Rebeca Jiménez (nova finestra)
  Divendres, 6 de novembre, 20:00 h
  A la sala d'actes del Centre Cultural Sanfeliu

  En motiu del Festival Àcrobates tindrà lloc al Centre Cultural Sanfeliu el Concert de Rebeca Jiménez, una artista amb més de 10 anys de trajectòria en solitari i quatre discos a les seves esquenes, que ens proposarà un viatge musical que va des del pop-rock passant pel soul fins arribar a les ranxeres i als ritmes llatins.

  IMPORTANT: Aforament Limitat. RESERVA JA LA TEVA ENTRADA  clicant al següent enllaç:

  https://www.eventbrite.es/e/entradas-concert-de-rebeca-jimenez-122098262189

   

 • Veure imatge de MIKE SÁNCHEZ (nova finestra)
  Dissabte, 7 de novembre, 20 h

  Mike Sánchez lidera el seu propi grup amb qui ha enregistrat quantitat de temes repartits en diversos discs que han donat pas a l'edició de “12 Scorchers originales” disc que presenta dins del Cicle L'H Blues & Boogie 2020 a l'Auditori Barradas

 • Veure imatge de MONTSE VERGES i ALESSIO ARENA (nova finestra)
  Divendres, 13 de novembre, 20.30 h
  Els invisibles, s’encenen

  En un diàleg entre música, prosa poètica i llenguatge audiovisual, Alessio Arena i Montse Vergés proposen una nova narració escènica. En el seu conte sonor, encesos pel cant interpretat des de les seves perspectives primigènies, la de la cançó de bressol i el manifest de protesta

 • Veure imatge de LIDIA PUJOL - Conversando con Cecilia (nova finestra)
  Dissabte, 14 de novembre, 20:00 h

  Les cançons de Cecilia són un constant convit a preguntar-nos si el que fem o diem, fins i tot el que sentim, té relació amb el nostre desig més profund o amb el que s’espera de nosaltres.

  Mai va fer cançó protesta. No va voler convèncer ningú de res “porque yo no soy nadie para decirle a otro lo que tiene que pensar o hacer. Yo solo hablo y canto sobre lo que vivo y pienso. Solo quiero dividir mi pan y compartir mis opiniones.”

 • Veure imatge de ISMAEL SERRANO i BENJAMIN PRADO (nova finestra)
 • Veure imatge de MAYTE MARTÍN - alCANTARaMANUEL (nova finestra)
  Divendres, 20 de novembre, 20:30 h

  alCANTARaMANUEL, neix per amor a l’obra del poeta Manuel Alcántara, per la meva absoluta connexió amb el lirisme i el caràcter tan íntim dels seus poemes i amb el desig de ser, única i respectuosament, allò que Manuel cantaria si en lloc d’explicar cantes la seva vida (Mayte Martín)

 • Veure imatge de LUIS GARCIA MONTERO i MERCE SAMPIETRO (nova finestra)
  Divendres, 20 de novembre, 20.30 h

  El diccionari diu que la complicitat és la relació que s’estableix entre les persones que participen en profunditat o amb coincidència en una acció.

 • Veure imatge de EMILIO GUTIERREZ CABA & LUIS SANTANA - Coplas del Alma (nova finestra)
  Diumenge, 22 de novembre, 19:00 h

  "Coplas del Alma"  (vers que dona títol a un poema de san Juan de la Cruz) és un recorregut –subjectiu i arbitrari, no acadèmic – pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins l’actualitat.

 • Veure imatge de MiniConcert Jazz Manouche del Festival Django a càrrec de l’Escola de Música de L’H (nova finestra)
 • Veure imatge de RP QUARTET (nova finestra)
  Divendres, 27 de novembre, 20 h
  Jazz Manouche

  Aquests quatre virtuosos ens conviden a descobrir un repertori fora de l'habitual, barrejant a Thelonious Monk i John Coltrane, passant par Charles Mingus i Léonard Bernstein.

 • Veure imatge de HONO WINTERSTEIN & GUEST (nova finestra)
  Dissabte, 28 de novembre, 20:00 h

  Un dels grans projectes d’aquest any!  Horizons és el nou enregistrament del guitarrista rítmic Hono Winterstein en el que s’ha rodejat dels millors músics i que presentarà al Teatre Joventut  de L’Hospitalet.

 • Veure imatge de FRANK MUSCHALLE, PADDY MILNER, LLUIS COLOMA TRIO (nova finestra)
  Dissabte, 28 de novembre, 20 h

  Torna la festa del Boogie Woogie al Barradas, dos pianos a l’escenari, una sólida base rítmica, una música trepidant que transmet alegria, força i felicitat.

 • Veure imatge de DJANGO LEGACY & THE DJANGO ORCHESTRA ACADEMY (nova finestra)
  Diumenge, 29 de novembre, 19:00 h

  La nova generació del jazz manouche es reuneix sota el projecte Django Legacy. Quatre joves guitarristes i un contrabaixista que acullen l'estil de Django Reinhardt i accepten el llegat del gran referent del jazz manouche. Camil, Hugo, Justin, Simba i Esteban es coneixen al Festival Django Reinhardt de Samois-Sur-Seine de França i la complicitat que es crea, més el talent de cadascun d'ells fa inevitable que els assenyalin com a la nova generació de l'estil que arriba trepitjant fort. Provinents de França, Alemanya i Espanya, Django Legacy vol fer conèixer l'estil arreu i en aquesta ocasió oferiran un concert a quintet i també tindran l’oportunitat de compartir repertori amb la grandesa de tocar acomboiats per The Django Orchestra Academy, la gran orquestra formada per 26 músics de l'EMMCA.

 • Veure imatge de COPLA  LA PRINCIPAL DE LA BISBAL (nova finestra)
  Diumenge, 13 de desembre, 18 h
  24è Concert de sardanes i música per cobla al Barradas

  La cobla La Principal de La Bisbal és la cobla oficial de la Generalitat de Catalunya. Premiada amb la Creu de Sant Jordi l’any 1988 i Premi Nacional de Cultura l’any 2014, entre d’altres.

 • Veure imatge de QUARTET MÈLT (nova finestra)
  Dissabte, 19 de desembre, 20 h
  Coral / Nadal

  Les nadales són el gènere més identificatiu dels orígens del Quartet Mèlt. És per això que no podia faltar un treball en la seva discografia en honor a aquest gènere.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400